Workshopboekje Italiaanse klassiekers

5,00 inclusief btw

Ontvang het workshopboekje van de workshop “Italiaanse klassiekers” met alle ingredienten & recepten om zelf 3 Italiaanse klassiekers te maken.

Meer informatie

Pasta maken is chemie. Chemie die ontstaat tussen eieren en bloem.

Dat Italianen zot zijn van pasta, hoef ik je niet te vertellen. Met een minimum aan ingrediënten creëren ze prachtige & overheerlijke gerechten.

In dit workshopboekje leer je zelf handgemaakte spaghetti maken. Met deze pasta maak je daarna 3 klassieke Italiaanse pastagerechten: spaghetti carbonara, spaghetti alla norma & spaghetti puttanesca.

Wat je vindt in dit workshopfiche:

  • Het recept voor de traditionele spaghetti carbonara
  • Het recept voor de traditonele spaghetti alla norma
  • Het recept voor de traditionele spaghetti puttanesca
  • Het recept en de manier om zelf overheerlijke spaghetti te maken

⚠️ Dit is een digitaal product. Na jouw aankoop ontvang je het workshopfiche als een PDF bestand.

Over Elisa

De appel valt niet ver van de boom. Mijn papa is een rasechte Siciliaan en leerde mij de kneepjes van het vak.

Al van jongs af aan werd ik ondergedompeld in la cucina italiana. Aangezien mijn ouders al sinds mijn geboorte het Italiaanse restaurant Firenze in Gent uitbaten.

Die culinaire passie vertaalde zich in tal van kook- en baklessen die ik volgde. En diezelfde passie wil ik nu ook aan jou doorgeven. 

Over Davy

Ik kreeg de microbe voor Italië iets later te pakken. Op 17-jarige leeftijd om precies te zijn.

 Tot dan was Italië voor mij vooral pasta en pizza.

Alles veranderde toen ik op uitwisseling ging naar Palmi. Een klein dorpje helemaal in het prachtige zuiden van Italië. Ik verbleef er in een typisch klein huisje bij een gezin dat het niet zo breed had.

Maar desondanks de omstandigheden werd ik er als een koning onthaald. Ik leerde er ook de échte Italiaanse keuken kennen. Simpel, goedkoop maar bomvol van smaken.