Ga terug
Fancy carpaccio met truffel
Koken 5 min
Totaal 5 min
Gang Appetizer, Lunch, Main Course
Keuken Italian
Porties 4 personen

Ingrediƫnten
  

  • 400 g biefstuk in fijne plakjes
  • 100 g parmezaandip vb. merk CanapĆ© bij Delhaize
  • 100 g rucola
  • 60 g geroosterde pijnboompitten
  • 1 wintertruffel
  • 1 el truffelolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • zwarte peper
  • grof zout

Instructies
 

  • Leg 5 plakjes biefstuk deels overlappend naast elkaar.
  • Kruid het vlees met peper en zout en bestrijk met een laagje parmezaandip.
  • Leg wat rucola en geroosterde pijnboompitten bovenop de parmezaandip en rol strak dicht.
  • Snijd de carpacciorol in kleine hapklare stukken en leg deze op een bord.
  • Werk af met dotjes parmezaandip, verse wintertruffel, truffelolie en balsamico azijn.
  • Tip: je kan dit gerecht ook perfect als hapje serveren door een rolletje op een prikkertje te steken.