Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fancy carpaccio met truffel
Pin dit recept!
Print dit recept
Koken
5
minuten
min
Totaal
5
minuten
min
Gang
Appetizer, Lunch, Main Course
Keuken
Italian
Porties
4
personen
Ingrediënten
1x
2x
3x
400
g
biefstuk in fijne plakjes
100
g
parmezaandip
vb. merk Canapé bij Delhaize
100
g
rucola
60
g
geroosterde pijnboompitten
1
wintertruffel
1
el
truffelolie
1
el
balsamicoazijn
zwarte peper
grof zout
Instructies
Leg 5 plakjes biefstuk deels overlappend naast elkaar.
Kruid het vlees met peper en zout en bestrijk met een laagje parmezaandip.
Leg wat rucola en geroosterde pijnboompitten bovenop de parmezaandip en rol strak dicht.
Snijd de carpacciorol in kleine hapklare stukken en leg deze op een bord.
Werk af met dotjes parmezaandip, verse wintertruffel, truffelolie en balsamico azijn.
Tip: je kan dit gerecht ook perfect als hapje serveren door een rolletje op een prikkertje te steken.