Kook de orecchiette gaar, voeg wat saus toe en roer goed door. Serveer met extra saus, stukjes ossobuco & Parmezaanse kaas.
Stoof de gesneden groenten goed aan in een royale scheut olijfolie. Voeg de tomatenpuree toe en laat even meebakken. Blus met groentenbouillon. Voeg de met de hand gekneusde gepelde tomaten en het kruidentuiltje toe. Laat sudderen op laag vuur.
Doe boter in een braadpan, verhit goed en korst de ossobuco krokant & goudbruin aan alle kanten. Blus de pan met witte wijn.
Leg de ossobuco in de tomatensaus, giet de resterende vloeistof erbij. Dek af en laat 2 uur sudderen op zeer laag vuur, roer af en toe.
Kook de orecchiette gaar, voeg wat saus toe en roer goed door. Serveer met extra saus, stukjes ossobuco & Parmezaanse kaas.
Notities
Zorg dat je tussendoor de saus proeft en bijkruidt naar wens. Dit gerecht is rijk aan smaken en wordt perfect gecomplementeerd door een frisse salade of knapperig brood.