4tenenknoflook1 voor ricottamengsel, de rest voor saus
400gtomatenblokjes
2tltomatenpuree
1glaswitte wijn
Parmezaanse kaas
Basis
peper
zout
olijfolie
Instructies
Meng ricotta met ei, geplette knoflook, peper en zout voor het ricottamengsel. Fruit ui en knoflook voor de saus, voeg gehakt toe en bak rul. Voeg tomatenpuree en witte wijn toe, daarna tomatenblokjes en laat 5-10 min sudderen.
Meng ricotta met ei, geplette knoflook, peper en zout voor het ricottamengsel. Fruit ui en knoflook voor de saus, voeg gehakt toe en bak rul. Voeg tomatenpuree en witte wijn toe, daarna tomatenblokjes en laat 5-10 min sudderen.
Assembleer de lasagne met lagen van saus, ricotta, courgette, aubergine, paprika, meer saus, ricotta en Parmezaan. Herhaal de lagen en eindig met saus en kaas. Bak 15 min in de oven op 200°C.