Serveer de gnocchi warm, gegarneerd met extra Parmezaanse kaas en verse basilicumblaadjes. Leg een stuk burrata in het midden van elk bord voor een romige afwerking.
Voeg olijfolie en water toe aan het pistache-Parmezaanse mengsel en blend opnieuw tot je een gladde pesto krijgt.
Kook de gnocchi volgens de instructies op de verpakking in licht gezouten water tot ze gaar zijn.
Bak ondertussen de spekjes in een ruime hoeveelheid olijfolie tot ze goudbruin en knapperig zijn. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Giet de gekookte gnocchi af en voeg ze direct toe aan de pan met spekjes. Voeg de homemade pistache pesto toe en meng alles goed door elkaar.
Voeg 3 eetlepels van het pastawater toe aan de gnocchi, pesto en spekjes om de saus wat smeuïger te maken. Roer goed door.
Serveer de gnocchi warm, gegarneerd met extra Parmezaanse kaas en verse basilicumblaadjes. Leg een stuk burrata in het midden van elk bord voor een romige afwerking.