Gnocchi met romige tomatensaus & burrata
Koken 20 minuten min
Totaal 20 minuten min
Gang Main Course
Keuken Italian
- 300 g gnocchi
- 400 g tomatenblokjes
- 200 g kerstomaten gehalveerd
- 200 g mascarpone
- 1 bol buffelmozzarella
- Basilicum
- 3 tenen knoflook geplet
- 1/2 gele ui fijngesneden
- Olijfolie
- Chiliflakes
- Peper
- Zout
- Suiker
Stoof de ui, knoflook & chiliflakes aan in een goeie scheut olijfolie. Voeg de gehalveerde kerstomaten toe en laat ook even meestoven tot ze wat zachter worden.
Blus met de tomatenblokjes, voeg de basilicum toe en laat het geheel 15 minuten pruttelen. Voeg op het einde de mascarpone toe en roer door. Kruid bij met peper, zout & een koffielepel suiker.
Kook de gnocchi gaar in licht gezouten water. Schep ze rechtstreeks over in de saus en roer door. Serveer met een halve bol mozzarella per persoon.