Ga terug
–+ servings
Gnocchi met romige tomatensaus & burrata
Koken 20 minuten
Totaal 20 minuten
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 300 g gnocchi
  • 400 g tomatenblokjes
  • 200 g kerstomaten gehalveerd
  • 200 g mascarpone
  • 1 bol buffelmozzarella
  • Basilicum
  • 3 tenen knoflook geplet
  • 1/2 gele ui fijngesneden
  • Olijfolie
  • Chiliflakes
  • Peper
  • Zout
  • Suiker

Instructies
 

  • Stoof de ui, knoflook & chiliflakes aan in een goeie scheut olijfolie. Voeg de gehalveerde kerstomaten toe en laat ook even meestoven tot ze wat zachter worden.
  • Blus met de tomatenblokjes, voeg de basilicum toe en laat het geheel 15 minuten pruttelen. Voeg op het einde de mascarpone toe en roer door. Kruid bij met peper, zout & een koffielepel suiker.
  • Kook de gnocchi gaar in licht gezouten water. Schep ze rechtstreeks over in de saus en roer door. Serveer met een halve bol mozzarella per persoon.