Quiche met artisjok & gehakt
Koken 15 minuten min
Oventijd 45 minuten min
Totaal 1 uur uur
Gang Lunch, Main Course
Keuken Italian
- 250 g gemengd gehakt
- 300 g artisjokharten op olijfolie
- 100 g grana padano
- 3 eieren
- 200 ml culinaire room
- 1 vel kruimeldeeg
- 1 teen knoflook
Snijd de look fijn. Neem een pan en bak aan in een goeie scheut olijfolie. Voeg daarna ook het gehakt toe en bak rul.
Giet de artisjokharten af & dep droog met keukenpapier. Snijd in hapklare stukken & bak nog even mee met het gehakt.
Rol het kruimeldeeg open in een quichevorm en voeg er alles uit de pan in.
Meng de eieren met de grana padano & de room. Kruid bij met peper & zout. Overgiet het kruimeldeeg met het eiermengsel.
Plaats de quiche in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 45 minuten.