Ga terug
–+ servings
Quiche met artisjok & gehakt
Koken 15 minuten
Oventijd 45 minuten
Totaal 1 uur
Gang Lunch, Main Course
Keuken Italian
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 250 g gemengd gehakt
  • 300 g artisjokharten op olijfolie
  • 100 g grana padano
  • 3 eieren
  • 200 ml culinaire room
  • 1 vel kruimeldeeg
  • 1 teen knoflook

Basics

  • Peper
  • Zout
  • Olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de look fijn. Neem een pan en bak aan in een goeie scheut olijfolie. Voeg daarna ook het gehakt toe en bak rul.
  • Giet de artisjokharten af & dep droog met keukenpapier. Snijd in hapklare stukken & bak nog even mee met het gehakt.
  • Rol het kruimeldeeg open in een quichevorm en voeg er alles uit de pan in.
  • Meng de eieren met de grana padano & de room. Kruid bij met peper & zout. Overgiet het kruimeldeeg met het eiermengsel.
  • Plaats de quiche in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 45 minuten.