Snijd de krielaardappelen in hapklare brokjes. Besprenkel met wat olijfolie en kruid daarna zeer royaal met peper, zout, oregano, rozemarijn & paprikapoeder. Verspreid over een ovenschaal en bak voor 45 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C.
Besprenkel de kerstomaten met olijfolie, balsamicoazijn, peper, zout & oregano. Leg in een ovenschaal en rooster ze samen met de krielen een 30-tal minuten op 200° C.
Terwijl de aardappelen en tomaten in de oven zitten, kan je aan het lam beginnen. Kruid de lamsfilet royaal met peper & zout. Bak tot de gewenste bakwijze (wij verkiezen saignant). Wikkel in zilverpapier en laat 10 minuten rusten.
Haal alles uit de oven en serveer met Parmezaanse kaas. Als extra garnituur kan je gerust nog wat rucola toevoegen. Eventueel met wat olijfolie, peper, zout & Parmezaanse kaas.