Breng gezouten water aan de kook.
Snipper de ui fijn. Neem een ruime pan en verhit er een scheutje olijfolie in. Stoof de ui enkel minuten aan in de olie. Voeg de erwtjes eraan toe en laat enkele minuten meestoven.
1 ui, olijfolie, 200 g erwten
Snijd de ham in blokjes en voeg samen met de room bij de erwtjes. Kruid met peper en zout. Zet op een laag vuurtje en roer af en toe door.
250 ml room, 2 sneden gekookte ham, peper, zout
Kook de tortelllini een minuut minder dan aangegeven op de verpakking. Schep ze met een schuimspaan bij de saus en laat even verder sudderen tot de saus voldoende is ingedikt.
500 g tortellini
Kook de tortelllini een minuut minder dan aangegeven op de verpakking. Schep ze met een schuimspaan bij de saus en laat even verder sudderen tot de saus voldoende is ingedikt.
Werk af met een royale portie Parmezaanse kaas.
100 g Parmezaanse kaas