Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolade brownie
Pin dit recept!
Print dit recept
Voorbereiding
15
minuten
min
Koken
40
minuten
min
Totaal
55
minuten
min
Gang
Dessert
Keuken
American
porties
4
personen
Benodigdheden
Garde
Bakvorm
Ingrediënten
1x
2x
3x
175
g
chocolade callets fondant
175
g
ongezouten boter
3
eieren
150
g
cassonadesuiker
100
g
zelfrijzende bloem
Instructies
Smelt de boter en de chocolade op een lage stand in de microgolf.
Klop ondertussen de eieren los samen met de cassonadesuiker.
Meng het chocolademengsel met de eieren. Roer zachtjes door elkaar en voeg de zelfrijzende bloem toe.
Meng alles tot een vloeiende massa. Doe dit voorzichtig.
Giet het deeg in een beboterde bakvorm en bak het 40 minuten op 180 graden.
Laat goed afkoelen en snijd de brownie in gelijke stukjes.