Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bananenbrood
Pin dit recept!
Print dit recept
Voorbereiding
15
minuten
min
Koken
45
minuten
min
Totaal
1
uur
uur
Gang
Breakfast, Dessert, Snack
Keuken
American
porties
6
personen
Benodigdheden
Bakblik
Bakpapier
Ingrediënten
1x
2x
3x
5
rijpe bananen
250
g
zelfrijzend bakmeel
1
tl
kaneel
1
tl
zout
100
g
pure chocolade callets
125
ml
melk
80
g
bruine suiker
1
zakje
vanillesuiker
1
el
arachideolie
Instructies
Schil de bananen en prak ze fijn in een kom.
Voeg hier de melk en de arachideolie aan toe en meng goed door.
Breng bloem, kaneel, zout en suiker samen in een andere kom en meng.
Voeg dit droge geheel toe aan het bananenmengsel.
Meng de chocolade callets door het deeg.
Bekleed een bakblik met bakpapier en stort het deeg uit in de vorm.
Laat 45 minuten garen in een voorverwarmde oven van 180°C.