Ga terug
+ servings
Pinsa met burrata & kerstomaten
Koken 15 minuten
Totaal 15 minuten
Gang Lunch
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pinsa Pinschef, uit Delhaize
  • 500 g kerstomaatjes
  • 1 burrata
  • Rucola
  • Pesto
  • Parmezaanse kaas
  • Olijfolie
  • Balsamicoazijn
  • Peper
  • Zout

Instructies
 

  • Meng de kerstomaten met wat olijfolie, balsamicoazijn, peper & zout.
  • Bak de kerstomaten 12 minuten in de airfryer of 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C.
  • Beleg de pinsa met de kerstomaten, bestrooi met wat Parmezaanse kaas en bak 5 minuten in een voorverwarmde oven an 250° C.
  • Beleg daarna verder met rucola, enkele toefjes pesto, burrata en uiteindelijk ook wat rucola.