Kook de pasta gaar in goed gezouten water. Doe het 2 minuten minder dan op de verpakking staat. De pasta gaat nog mee in de oven.
Meng een kwart van de bechamel bij de tomatensaus. Voeg er ook de pasta bij toe. Roer goed door.
Snijd de mortadella en de ham in reepjes en de mozzarella in blokjes.
Kook 4 eieren hard. Pel ze en prak met een vork.
Bedek de bodem van een ovenschaal met bechamelsaus. Doe daarover de helft van de pasta.
Leg daarop een laag met ham, mortadella, Parmezaanse kaas, mozzarella & geprakte eitjes.
Herhaal met een laag pasta en een laag ham, mortadella, Parmezaanse kaas, mozzarella & geprakte eitjes.
Werk achtereenvolgens af met de resterende pasta, de resterende bechamelsaus en nog een goeie portie mozzarella & Parmezaanse kaas.
Bak af in een voorverwarmde oven op 200 °C voor 30 minuten