Ga terug
–+ servings
Zoete aardappelgnocchi met licht pittige tomatensaus
Koken 20 minuten
Totaal 20 minuten
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 500 g zoete aardappelgnocchi
  • 250 g pikante worst
  • 250 g kastanjechampignons
  • 400 g kerstomaten
  • 0.5 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 glas witte wijn
  • parmezaanse kaas
  • rucola
  • peper
  • zout
  • pikante olie
  • olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de ui en de knoflook. Stoof aan in een royale scheut olijfolie.
  • Snijd de kastanjechampignons in schijfjes en voeg bij de ui en knoflook.
  • Ontdoe de worst van z'n vel en voeg toe aan de pan. Bak rul.
  • Blus het geheel met de witte wijn en laat uitkoken.
  • Halveer de kerstomaten en voeg ze toe aan de pan. Dek het geheel af, verlaag het vuur en laat pruttelen tot de kerstomaten zacht zijn.
  • Kruid bij met peper, zout & pikante olie naar smaak.
  • Kook de (zoete aardappel)gnocchi in licht gezouten water. Schep rechtstreeks over bij de saus samen met 1 pollepel kookvocht.
  • Schud het geheel even op en serveer met rucola & parmezaanse kaas.