Gnocchi met salsiccia, groene asperges en kerstomaat in de Airfryer
Voorbereiding 5 minuten min
Koken 15 minuten min
Totaal 20 minuten min
Gang Lunch, Main Course
Keuken Italian
- 500 g gnocchi
- 2 worsten boerengehakt of kippengehakt als je iets gezonder wilt
- 2 trosjes kerstomaat
- 1 bakje groene aspergepunten
- Parmezaanse kaas
- oregano
- peper
- zout
Verwijder de darm van de worst en verdeel de worst in hapklare stukken.
Bedek de bodem van het bakaccessoire van de Philips Airfryer XXL met de worstvulling.
Plaats in de Airfryer op 200°C voor 6 minuten.
Snijd de asperges in kleine stukken doe deze samen met de gnocchi en de kerstomaten in een kom.
Kruid royaal met peper, zout en oregano.
Werk af met een klein scheutje olie en meng goed door.
Leg deze mengeling van groenten en gnocchi op de gegaarde worst en gaar deze verder in de Airfryer op 180°C voor 12 minuten.
Dresseer in een diep bord en werk af met wat Parmezaanse kaas.