Cannelloni met ricotta & spinazie
Koken 30 minuten min
Totaal 30 minuten min
Gang Main Course
Keuken Italian
- 12 cannelloni
- 250 g ricotta
- 1 ei
- 100 g Grana Padano
- 250 g spinazie
- 800 g tomatenblokjes
- 1 gele ui
- 1 teen look
Slink de spinazie in een pan (of ontdooi je diepvriesspinazie), wring uit en hak daarna fijn.
Meng de ricotta met de helft van de Grana Padano, het ei en de spinazie.
Maak een tomatensaus. Snipper de ui en plet de look. Stoof aan in olijfolie. Voeg de tomatenblokjes toe en laat 15 minuten sudderen. Kruid bij met peper, zout en 1 el suiker.
Doe wat saus op de bodem van een ovenschaal, vul elke cannelloni met de vulling en leg ze er in. Overgiet met de rest van de saus. Werk af met de andere helft van de Grana Padano.
Bak nog 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C.