Ga terug
+ servings
Calamarate met ricotta & worst
Koken 30 minuten
Totaal 30 minuten
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 g pasta
  • 400 g worst
  • 500 g ricotta
  • 1 gele ui
  • 250 g champignons
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Parmezaanse kaas

Instructies
 

  • Kook de pasta gaar in goed gezouten water.
  • Snipper de ui en stoof aan in olijfolie. Ontdoe daarna de worst van z'n vel, voeg toe en bak het gehakt rul.
  • Voeg van zodra het gehakt bijna rul is de champignons toe en bak even mee.
  • Voeg de ricotta toe aan de saus & kruid bij naar smaak met peper & zout.
  • Schep de gekookte pasta rechtstreeks van het pastawater in de saus . Voeg ook nog 2 lepels kookvocht toe.
  • Laat enkele minuten inkoken & schud regelmatig op tot de saus en de pasta één geheel vormen.
  • Werk af met een royale portie Parmezaanse kaas en roer nogmaals door.