Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italian-styled bagel met rundscarpaccio
Pin dit recept!
Print dit recept
Koken
15
minuten
min
Totaal
15
minuten
min
Gang
Lunch, Main Course, Side Dish
Keuken
Italian
porties
2
personen
Ingrediënten
1x
2x
3x
150
g
rundscarpaccio
50
g
smeerbare geitenkaas
100
g
rucola
10
geconfijte tomaten
blok parmezaanse kaas
pijnboompitten
balsamicoazijn
2
bagels
olijfolie
peper
zout
Instructies
Grill de bagel & rooster ondertussen de pijnboompitten.
Besmeer de bagel met geitenkaas. Leg daarop de rundscarpaccio en besprenkel met olijfolie, peper & zout.
Werk af met rucola, de pijnboompitten, enkele plakjes parmezaanse kaas & een vijftal geconfijte tomaten.