Ga terug
–+ servings
Focaccia pistachepesto, mortadelal & burrata
Koken 5 minuten
Totaal 5 minuten
Gang Lunch
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 focaccia olijfolie/rozemarijn @delhaizebelgium
  • 160 g Mortadella Taste of Inspirations @delhaizebelgium
  • 5 el epistachenoten
  • 2-5 handvol basilicum
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 1 burrata
  • 1/2 teen knoflook

Basics

  • olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Doe de pistachenoten in de blender samen met de Parmezaanse kaas, knoflook, basilicum & een stevige scheut olijfolie. Mix tot een gladde pesto. Voeg eventueel nog wat water of wat olijfolie toe om de perfecte textuur te verkrijgen.
  • Snijd de focaccia in twee, besprenkel met olijfolie en grill kort aan in de pan tot beide kanten goudbruin zijn.
  • Beleg de focaccia achtereenvolgens met pesto, mortadella, burrata en nog wat pesto. Afwerken kan altijd met enkele verkruimelde pistachenoten!