500gMezzelune Bertagni met prosicutto di Parma & Parmigiano Reggianote vinden in Delhaize
50gcoppa di Parma
2elamandelschilfers
1broccoli
Basics
Peper
Zout
Olijfolie
Instructies
Kook de broccoli gaar & toast de amandelschilfers.
Bedek een ovenschaal met bakpapier en verspreid daarover de coppa di Parma. Bak een tiental minuten op 200° C tot ze mooi krokant zijn.
Kook de ravioli gaar in goed gezouten water.
Voeg de broccoli, amandelschilfers & burrata samen en mix glad. Kruid bij met peper & zout. Voeg een klein beetje olijfolie om het geheel wat gladder te maken. Je kan eventueel ook nog een teentje look toevoegen voor wat extra smaak. Overdrijf er niet mee want rauwe look smaakt heel erg door!
Schep de ravioli rechtstreeks over bij de pesto. Schud het geheel op boven het vuur.
Verkruimel de ham en gebruik om het gerecht mee af te werken. Verkruimel eventueel ook nog wat geroosterde amandelschilfers.