Plet de knoflook en snijd de rozemarijn fijn. Stoof aan in een goeie scheut olijfolie. Voeg de pompoenblokjes toe en laat 15 minuten afgedekt garen op een middelhoog vuur.
Maak een bechamelsaus met de melk, tarwebloem & boter. Kruid bij met peper, zout & nootmuskaat.
Roer de gorgonzola door de hete bechamelsaus en laat volledig smelten. Voeg ook de helft van de pompoenblokjes toe.
Snijd de mozzarella cucina in blokjes.
Bedek de bodem van een ovenschotel met een laagje bechamel. Leg daarop achtereenvolgens laagjes van: lasagnevellen, bechamel, pompoenblokjes, mozzarella cucina & Parmezaanse kaas.
Herhaal tot de saus is opgebruikt. Zorg dat de bovenste laag bestaat uit bechamel & de kazen. Werk bovenaan af met enkele blaadjes salie & een scheutje olijfolie.
Bak 30 minuten op 200° C.