Ga terug
+ servings
Gevulde aardappel met zure room & pancetta
Koken 1 uur 30 minuten
Totaal 1 uur 30 minuten
Gang Side Dish
Keuken Italian
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 aardappelen
  • 200 g zure room
  • 150 g pancetta
  • 100 g cheddar
  • lente ui

Basics

  • zout
  • peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Was de aardappelen. Kruid met peper & zout en wat olijfolie. Prik er met een vork enkele gaatjes in. Pof 1 uur in de oven op 180° C.
  • Bak de pancetta krokant & snijd de lente ui fijn.
  • Snijd het bovenste topje van de aardappel. Hol uit met een lepel.
  • Meng het binnenste van de aardappel samen met de pancetta, zure room, cheddar & lente ui. Doe de vulling opnieuw in de aardappel.
  • Bak nog een tiental minuten verder in de oven op 180° C.