Ga terug
+ servings
Italiaans gehaktbrood
Koken 1 uur
Totaal 1 uur
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 600 g gehakt
  • 2 eieren
  • 100 g Pecorino Romano
  • 100 g paneermeel
  • 1 handvol peterselie
  • 150 g goed smeltbare kaas
  • Italiaanse kruiden

Instructies
 

  • Meng het gehakt met de eieren, Pecorino, paneermeel & peterselie.
  • Verdeel het gehakt over een vel bakpapier. Leg in het midden een lijntje van goed smeltbare kaas.
  • Gebruik het bakpapier als hulpmiddel om het gehakt om te vormen tot een rol. Duw de uiteinden met de hand goed dicht.
  • Maak een mengeling van je favoriete kruiden of gebruik een BBQ rub. Rol het gehaktbrood erdoor zodat het langs alle kanten een mooie korst heeft.
  • Bak 40 minuten op 180° C of tot volledig gaar (afhankelijk van de grootte van je gehaktbrood).