Ga terug
+ servings
Involtini di melanzane e porchetta
Voorbereiding 10 minuten
Koken 45 minuten
Totaal 55 minuten
Gang Main Course, Side Dish
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 zak gegrilde aubergines
  • 400 g tomatensaus Napoletana
  • 10 sneetjes porchetta
  • Parmezaanse kaas
  • 150 g geraspte mozzarella
  • basilicumblaadjes

Instructies
 

  • Neem een ruime ovenschotel & doe een klein beetje tomatensaus op de bodem.
  • Ontdooi de aubergines, beleg met een plakje porchetta, een klein stukje Parmigiano Reggiano & een blaadje basilicum. Rol op en leg in de ovenschotel. Herhaal voor alle aubergines.
  • Overgiet de ovenschotel met de rest van de saus en een royale portie kaas.
  • Bak 45 minuten tot 1 uur in een voorverwarmde oven van 200° C.