Ga terug
–+ servings
Spaghetti carbonara al salmone
Koken 20 minuten
Totaal 20 minuten
Gang Main Course, Side Dish
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 g zalmfilet
  • 250 g spaghetti
  • 3 eierdooiers
  • 1 ei
  • 50 g pecorino
  • 1 teen knoflook
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de zalm in blokjes & plet de look
  • Doe wat olijfolie in een pan & bak daarin de zalmblokjes krokant en goudbruin
  • Voeg op het einde de geplette look toe aan de zalm en laat nog 30 seconden tot 1 minuut meebakken
  • Meng de eieren en de pecorino tot een massa, kruid af met een royale portie peper
  • Kook de spaghetti 2 minuten minder dan op de verpakking vermeld staat in zeer goed gezouten water, schep helemaal op het einde wat pastawater over in de eiermengeling en roer goed door
  • Giet de spaghetti af, haal de zalm van het vuur en voeg samen
  • Voeg bij de spaghetti nu het eiermengsel en roer alles goed door elkaar tot het een smeuig geheel is