Ga terug
–+ servings
Traybake zalm in pistachekorst met asperges & krielaardappelen
Voorbereiding 20 minuten
Koken 10 minuten
Totaal 30 minuten
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 400 g zalm
  • 300 g groene asperges
  • 400 g krielaardappelen
  • 70 g pistachenoten
  • 10 g paneermeel
  • zout
  • olijfolie
  • citroen
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Mix de pistachenoten met paneermeel en een goeie snuif grof zout.
  • Korst de zalm in de crumble.
  • Snijd de krieltjes in wedges. Kruid ze met peper, zout & olijfolie.
  • Neem een ovenplaat, leg in het midden de zalm en daarrond de asperges & krieltjes.
  • Overgiet met een klein beetje olijfolie en plaats 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.