Ga terug
–+ servings
Spaghetti carbonara e 'nduja
Koken 15 minuten
Totaal 15 minuten
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 100 g guanciale
  • 50 g 'nduja
  • 300 g spaghetti
  • 5 eierdooiers
  • 60 g pecorino
  • peper

Instructies
 

  • Bak de guanciale aan in de pan zorg dat al het vet van de guanciale gesmolten is.
  • Voeg de Nduja toe en bak even mee
  • Meng de eierdooiers met de pecorino en kruid met een royale portie peper
  • Kook de spaghetti gaar in goed gezouten water en schep daarna bij de guanciale
  • Voeg 1 grote pollepel kookvocht toe aan het eiermengsel, roer door elkaar en voeg toe aan de spaghetti & guanciale
  • Haal alles van het vuur en roer snel en goed dooreen zodat je geen omelet krijgt
  • Besprenkel royaal met pecorino en serveer