Ga terug
+ servings
Pasta met zalm, courgette & roomkaas
Koken 20 minuten
Totaal 20 minuten
Gang Lunch, Main Course
Keuken Italian
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 courgette
  • 250 g gerookte zalm
  • 1 ui
  • 500 g pasta
  • 200 g roomkaas
  • bieslook
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Snijd de courgettes in schijfjes en de ui in kleine blokjes. Stoof beide aan in een goeie scheut olijfolie. Kruid bij met peper & zout.
  • Snijd de zalm in fijne reepjes en voeg samen met de Philadelphia toe aan de saus.
  • Kook ondertussen de pasta gaar volgens de verpakking in goed gezouten water.
  • Schep de pasta met een schuimspaan bij de saus. Voeg ook één pollepel kookvocht toe. Het kookvocht bevat zetmeel en zorgt dat de saus nog beter zal binden.