Ga terug
–+ servings
Zelfgemaakte Ferrero Rochers
Koken 1 uur
Totaal 1 uur
Gang Dessert, Snack
Keuken Italian
Porties 16 pralines

Ingrediënten
  

  • 100 g Cent Wafers
  • 200 g Nutella
  • 150 + 50 g hazelnoten geroosterd en fijngehakt
  • 16 hazelnoten in z'n geheel
  • 400 g melkchocolade

Instructies
 

  • Hak of mix de Cent Wafers en 150g hazelnoten fijn. Meng deze in een kom samen met de Nutella. Laat een half uurtje opstijven in de koelkast.
  • Haal de kom uit de koelkast. Neem een deeltje van de massa, doe een volledige hazelnoot in het midden en vorm er een balletje mee. Herhaal tot je de volledige massa hebt opgebruikt. Laat een kwartier opstijven in de diepvriezer.
  • Smelt intussen de melkchocolade au bain marie. Voeg 50g fijngehakte hazelnoten bij de gesmolten chocolade.
  • Dompel elke praline onder in de gesmolten chocolade. Bedek een bord met wat bakpapier en plaats er de pralines op. Laat een uurtje afkoelen in de koelkast.