Ga terug
–+ servings
Chocolade brownie
Voorbereiding 15 minuten
Koken 40 minuten
Totaal 55 minuten
Gang Dessert
Keuken American
Porties 4 personen

Benodigdheden

  • Garde
  • Bakvorm

Ingrediënten
  

  • 175 g chocolade callets fondant
  • 175 g ongezouten boter
  • 3 eieren
  • 150 g cassonadesuiker
  • 100 g zelfrijzende bloem

Instructies
 

  • Smelt de boter en de chocolade op een lage stand in de microgolf.
  • Klop ondertussen de eieren los samen met de cassonadesuiker.
  • Meng het chocolademengsel met de eieren. Roer zachtjes door elkaar en voeg de zelfrijzende bloem toe.
  • Meng alles tot een vloeiende massa. Doe dit voorzichtig.
  • Giet het deeg in een beboterde bakvorm en bak het 40 minuten op 180 graden.
  • Laat goed afkoelen en snijd de brownie in gelijke stukjes.