Ga terug
+ servings
Havermoutblini's met toppings naar keuze
Voorbereiding 5 minuten
Koken 15 minuten
Resting time 15 minuten
Totaal 35 minuten
Gang Lunch
Keuken French
Porties 4 personen

Benodigdheden

  • Blender
  • Antikleefpan

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • 400 g platte kaas
  • 180 g havervlokken
  • 2 tl bakpoeder
  • peper
  • zout
  • 1 scheut olijfolie

Toppings

  • rosbief
  • zalm
  • parmezaanse kaas
  • kruidenkaas
  • pijnboompitten
  • rucola

Instructies
 

  • Meng de eieren met de platte kaas
  • Mix de havervlokken in de blender samen met het bakpoeder en een snuifje peper en zout
  • Meng het droge geheel samen met het eiermengsel en laat het een kwartier rusten
  • Neem een antikleefpan, verhit een scheutje olijfolie en verhit de pan op een matig vuur. Bak de blini's één minuut aan elke kant. Opgelet: ze verbranden snel!
  • Beleg je versgebakken havermoutblini's met je favoriete toppings.