Klop de kalfslapjes plat met behulp van een deegrol.
Klop de eieren los in een diep bord. Neem een tweede diep bord en doe daarin wat paneermeel. Haal de kalfslapjes achtereenvolgens door het ei en daarna door het paneermeel.
Snijd de aubergines in lange plakjes van 1 cm dikte.
Doe een bodem arachideolie in een diepe pan of een kookpot. Frituur daarin de aubergines tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op een keukenpapiertje en bestrooi licht met grof keukenzout.
Leg daarna de gepaneerde kalfslapjes ook in de arachideolie en bak tot ze goudbruin zijn langs alle kanten.
Bestrijk de bodem van een ovenschaal met een klein beetje tomatenesaus, leg daarop de kalfslapjes. Leg op elk kalfslapje wat gefrituurde aubergine & overgiet met de rest van de saus. Bedek daarna de kalfslapjes met enkele plakjes mozzarella cucina.
Bak nog een 15-tal minuten in een voorverwarmde oven op 200° C of tot de mozzarella gesmolten & goudbruin is.