Ga terug
+ servings
Panzerotti met tomatenvulling
Totaal 30 minuten
Gang Side Dish
Keuken Italian
Porties 12 mini-pizza's

Ingrediënten
  

  • 10 mini pizzadeegjes Herta
  • 250 ml tomatensaus voor pizza
  • 100 g mozzarella
  • 100 g ham
  • 2 dikke champignons
  • oregano
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Snijd de ham & champignons in kleine reepjes
  • Meng iets meer dan de helft van de tomatensaus met de ham, champignons & mozzarella. Kruid bij met oregano, peper & zout.
  • Leg een beetje van de vulling in het midden van een pizzadeegje. Plooi toe en druk met een vork de randen aan zodat er niets van de vulling kan ontsnappen.
  • Bestrijk met de rest van de tomatensaus de bovenkant van de pizzadeegjes zodat ze niet verbranden in de oven.
  • Bak 10 à 15 minuten af op 220° C in een voorverwarmde oven.