Ga terug
–+ servings
Pasta met broccolipesto & salsiccia
Koken 30 minuten
Totaal 30 minuten
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 broccoli
  • 300 g pasta
  • 250 g pikante worst
  • 50 ml olijfolie
  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 30 g pijnboompitten
  • Peper
  • Zout
  • Basilicum
  • 1 teen knoflook
  • 10 g amandelschilfers

Instructies
 

  • Kook de broccoli gaar in licht gezouten water & kook de pasta gaar in goed gezouten water.
  • Mix de broccoli met de olijfolie, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, basilicumblaadjes, amandelschilfers en een teentje look. Kruid bij naar smaak met peper en zout.
  • Ontdoe de worst van z'n vel, breek in stukken en bak rul in wat olijfolie.
  • Meng de broccolipesto met de worst, de pasta en 1 pollepel pastawater. Laat alles nog even op een middelhoog vuur inkoken en serveer rijkelijk met Parmezaanse kaas.