Ga terug
–+ servings
Gnocchi tagliata
Koken 25 minuten
Totaal 25 minuten
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 500 g biefstuk
  • 400 g gnocchi
  • 2 pakjes kerstomaten
  • 100 g rucola
  • parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • balsamicoazijn
  • peper
  • zout
  • oregano

Instructies
 

  • Besprenkel de tomaten met olijfolie, balsamicoazijn, peper, zout & oregano. Steek 5 minuten in de airfryer of 30 minuten in de oven op 200 graden.
  • Bak het biefstuk saignant en laat rusten in zilverpapier.
  • Kook de gnocchi gaar in licht gezouten water & korst ze daarna in de pan waarin je het biefstuk bakte.
  • Snijd het biefstuk in plakjes en serveer met de gnocchi, kerstomaten, rucola & schilfers parmezaanse kaas.