Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pomme Moscovite met Royal Belgian Caviar
Pin dit recept!
Print dit recept
Voorbereiding
1
uur
uur
Koken
15
minuten
min
Totaal
1
uur
uur
15
minuten
min
Gang
Appetizer, Lunch, Main Course
Keuken
French
Porties
4
personen
Ingrediënten
1x
2x
3x
50
g
Royal Belgian Caviar
Beluga
4
middelgrote aardappelen
150
g
zure room
bieslook
olijfolie
peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 220°C.
Was de ongeschilde aardappelen en dep ze goed droog.
Leg de aardappelen in een ovenschaal en overgiet met wat olijfolie.
Plaats in de oven voor 1 uur.
Laat de aardappelen wat afkoelen.
Snijd de bovenkant van de schil eraf en hol de aardappelen uit.
Stamp de aardappelvulling plat met een pureestamper en meng met de zure room, wat fijngehakte bieslook en peper.
Vul de uitgeholde aardappel opnieuw op.
Werk af met een flinke lepel Royal Belgian Caviar.