Ga terug
+ servings
Pomme Moscovite met Royal Belgian Caviar
Voorbereiding 1 uur
Koken 15 minuten
Totaal 1 uur 15 minuten
Gang Appetizer, Lunch, Main Course
Keuken French
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 50 g Royal Belgian Caviar Beluga
  • 4 middelgrote aardappelen
  • 150 g zure room
  • bieslook
  • olijfolie
  • peper

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 220°C.
  • Was de ongeschilde aardappelen en dep ze goed droog.
  • Leg de aardappelen in een ovenschaal en overgiet met wat olijfolie.
  • Plaats in de oven voor 1 uur.
  • Laat de aardappelen wat afkoelen.
  • Snijd de bovenkant van de schil eraf en hol de aardappelen uit.
  • Stamp de aardappelvulling plat met een pureestamper en meng met de zure room, wat fijngehakte bieslook en peper.
  • Vul de uitgeholde aardappel opnieuw op.
  • Werk af met een flinke lepel Royal Belgian Caviar.