Italiaanse kookworkshops

Leer koken zoals La Nonna uit Sicilië het vroeger deed.

Ontdek authentieke Italiaanse gerechten gebaseerd op de klassiekers van Elisa’s Italiaanse familie.

Speeddate kookworkshop

Moeilijkheidsniveau
1/5

5 mannen en 5 vrouwen maken samen 5 hapjes klaar. Elk hapje maak je klaar met een andere single.

Op het einde van de avond beslis je welke single je contactgegevens mag ontvangen.

Maandag 14 februari 2022
Gent

Ticket vrouw | 25 tot 35 jaar | hetero

€ 69,-
Maandag 14 februari 2022
Gent

Ticket man | Uitverkocht

€ 69,-

Winters Italiaans

Moeilijkheidsniveau
3/5

Ontdek de klassieke Italiaanse winterkeuken.

Maak handgerolde trofie-pasta, een simpel Siciliaans dessert met pistache & gevulde rolletjes van krokante courgette.

Donderdag 24 februari 2022
Gent
€ 79,-

Pasta e Basta

Moeilijkheidsniveau
3/5

Tijdens deze workshop maken we 3 verschillende soorten pasta en hun daarbijhorende sauzen.

Je leert er de kneepjes van het vak om de perfecte pasta te maken.

Donderdag 3 februari 2022
Lochristi

Uitverkocht

€ 75,-
Zaterdag 19 februari 2022
Gent

nog 1 vrije plaats

€ 75,-
Donderdag 10 maart 2022
Lochristi
€ 75,-
Woensdag 30 maart 2022
Gent
€ 75,-
Zaterdag 23 april
Gent
€ 75,-

Cadeaubon

Geef eens een workshop cadeau! Een cadeaubon is geldig op alle workshops van Op Mijn Talloor.

Kookworkshop cadeaubon
1 jaar geldig
vanaf
€ 25,-

Privé kookworkshop

Een privé kookworkshop is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon een avond met de familie. 

Van 2 tot 25 personen
Bij jou thuis of op locatie
vanaf
€ 65,-

Wat je mag verwachten

Echte Italiaanse recepten

Op Mijn Talloor is lid van de federatie van Italiaanse chefs in België.

Persoonlijke aanpak

We werken nooit in grote groepen. Zo verliezen we de controle niet én hebben we tijd om ons op iedereen te focussen.

Een fantastische avond

Na inspanning komt ontspanning. De kookavond sluit je af met een diner van je eigen creaties en een heerlijk glas Italiaanse wijn.

Dit vertellen onze klanten

We kregen een gemiddelde score van 5 sterren uit 15 reviews via Google. 🤩 Daar zijn we supertrots op.

Rani Ghesquiere
Rani Ghesquiere
@thegingerandtonic
Read More
Reeds twee kookworkshops achter de rug bij de immer enthousiaste Elisa & Davy. Ik zou het iedereen aanraden om zich eens in te schrijven voor één (of meerdere) van de volgende workshops. Alles was tot in de puntjes verzorgd: van de aperitief, de uitleg en het enthousiasme, tot het mooie receptenboekje dat je mee naar huis mag nemen. Dikke merci voor de leerrijke workshop!
Lissa Van Hecke
Lissa Van Hecke
@bourzonde
Read More
Super toffe workshop!! De hosts hadden zelf al wat prep / mise en place gedaan en zorgden tevens voor de afwas, waardoor het leukste aan koken voor de workshop zelf bewaard bleef. Heel erg lekkere recepten! Maak ze zeker nog eens thuis 🙂 Alles was tot in de puntjes verzorgd: van de aperitief, de uitleg en het enthousiasme, tot het mooie receptenboekje dat je mee naar huis mag nemen. Dikke merci voor de leerrijke workshop!
Matthias Nauwelaers
Matthias Nauwelaers
Read More
Plezante Italiaanse kookworkshops! Elisa en Davy hebben ons enorm goed begeleid en ons zaken bijgeleerd over de Italiaanse keuken. Aanrader!

Blijf op de hoogte over toekomstige workshops.

Vul onderstaande velden in en we houden jou op de hoogte wanneer we nieuwe data of workshops bekendmaken. 

Als je je inschrijft krijg je daarbovenop 3 dagen voor iedereen toegang tot de workshopdata.  

Over Elisa

De appel valt niet ver van de boom. Mijn papa is een rasechte Siciliaan en leerde mij de kneepjes van het vak.

Al van jongs af aan werd ik ondergedompeld in la cucina italiana. Aangezien mijn ouders al sinds mijn geboorte het Italiaanse restaurant Firenze in Gent uitbaten.

Die culinaire passie vertaalde zich in tal van kook- en baklessen die ik volgde. En diezelfde passie wil ik nu ook aan jou doorgeven. 

Elisa Palella van kookworkshops Op Mijn Talloor
Davy De Groote van foodworkshops Op Mijn Talloor

Over Davy

Ik kreeg de microbe voor Italië iets later te pakken. De échte schoonheid van de Italiaanse keuken leerde ik op 17-jarige leeftijd kennen. Tot dan was Italië voor mij vooral pasta en pizza.

Alles veranderde toen ik op uitwisseling ging naar Palmi. Een klein dorpje helemaal in het prachtige zuiden van Italië. Ik verbleef er in een typisch klein huisje bij een gezin dat het niet zo breed had.

Maar desondanks de omstandigheden werd ik er als een koning onthaald. Ik leerde er ook de échte Italiaanse keuken kennen. Simpel, goedkoop maar bomvol van smaken.